Nepozabno doživetje

Obisk po vaši meri

Če ste prelistali našo spletno stran visitgorice.si in vam je vzbudila zanimanje, ste pravkar kliknili na pravi zavihek. Tu vam predstavljamo nekaj programov vodenja po Osrednjih Slovenskih goricah, ki so oblikovani kot enodnevni izleti z vodenjem lokalnega turističnega vodnika. Ti programi so primerni za društva, interesne skupnosti ali spontane skupine, poskusili pa smo zaobjeti tako pestrost ponudbe kot tudi geografsko povezanost. Vsak program lahko prilagodimo individualnim željam in potrebam, z veseljem pa pripravimo program po meri – tako nekajurni kot tudi večdnevni. Za informacije o turističnih programih, paketih in izletih, se lahko obrnete na našega lokalnega organizatorja notranjih potovanj, agencijo Sončni vzhod.
ZAKAJ REZERVIRATI DOŽIVETJE PREKO NAŠEGA ORGANIZATORJA POTOVANJ?

Lokalnega sprejemnega organizatorja potovanj in izletov (incoming agencijo) Sončni vzhod smo ustanovili na pobudo lokalnih akcijskih skupin z območij Lenarta, Ljutomera, Maribora, Ptuja in Slovenske Bistrice. Cilj agencije je povezovanje, vključevanje in trženje tudi manjših lokalnih ponudnikov gastronomije, nastanitev in doživetij na našem območju, ki so manj prepoznavni, vendar turistično izjemno zanimivi. Na ta način spodbujamo ponudbo in razvijamo turizem v Slovenskih goricah, Podravju, Dravskem in Ptujskem polju ter Prlekiji, saj ves dohodek ostaja in se vrača v regijo.  

Ko bo organizacijo vašega časa prevzela agencija Sončni vzhod in vam pripravila doživetje po meri, boste z veseljem pričakovali vaš dan in se boste lahko sproščeno lotili drugih prijetnih aktivnosti v regiji.

Izbirajte med pestro ponudbo programov in paketov v Slovenskih goricah in širše.