VABILO NA DELAVNICO!

Spoštovani!                                                                                                                     Datum: 26.10.2023

Razvojna agencija Slovenske gorice d.o.o. v sodelovanju z lokalnimi skupnostmi Osrednjih Slovenskih goric izvaja aktivnosti za vzpostavitev enotne turistične destinacije Slovenske gorice, ki bi lahko zaživela v naslednjem letu. Destinacija bo skrbela za dvig turistične prepoznavnosti, povezovanje turistične ponudbe in trženje produktov in paketov preko sprejemnega organizatorja potovanj Sončni vzhod.

Ponudba in potrebe turističnih deležnikov na našem območju so zelo raznolike, zato vabimo na skupno delavnico vse tiste, ki se neposredno ali posredno ukvarjate s turizmom. Na delavnici boste lahko podali vaše ideje in izrazili vizijo ali potrebe (razvoj turističnih produktov, dogodki, nastopi v tujini, poenotena podoba, itn.), ki jih bomo strnili v skupni akcijski načrt destinacije Slovenske gorice.

Ker se vzpostavitev enotnega sistema destinacijskega upravljanja načrtuje zelo kmalu, bi lahko pričeli z realizacijo podprtih vsebin že v letu 2024.

Delavnica bo potekala v torek, 7.11.2023, ob 9. uri v Mali dvorani Centra Slovenskih goric v Lenartu, Trg osvoboditve 9, Lenart.

Prosimo, da zaradi lažje organizacije svojo prisotnost potrdite. Če se delavnice ne morete udeležiti, nam lahko vašo vizijo posredujete kako drugače ali se oglasite pri nas.

Hkrati bi pozvali tiste ponudnike, ki želite tržiti vaše produkte ali pakete preko incoming agencije Sončni vzhod, da nam izdelane pakete s cenami in fotografijami posredujte čim prej.

Prijave in informacije na visit.gorice@gmail.com ali na 041 371 682 (Dani).

Lep pozdrav!

Ekipa RASG d.o.o.

www.visitgorice.si

Dodaj komentar

Your email address will not be published.

Zadnje objave

VABILO NA DELAVNICO!

Okusite preprosto čudovite Slovenske gorice

Strategija slovenskega turizma 2022-2028

Kategorije