VABLJENI NA TROJICAFEST 2023

TrojicaFest: Največji glasbeni dogodek leta v srcu Slovenskih goric in celotne Podravske regije

Dobrodošli na najbolj pričakovanem glasbenem festivalu v Slovenskih goricah – TrojicaFest!

Pripravite se na nepozabno glasbeno doživetje, ki poteka v prečudovitem kraju Sv. Trojica v srcu Slovenskih goric. TrojicaFest se odvija vsako leto v času občinskega praznika Sv. Trojice v Slov. goricah in otvori poletje. Obiskovalce vabimo, da se nam pridružijo na edinstvenem glasbenem dogodku, ki obleče drzno obleko in navduši vse generacije in glasbene okuse.

TrojicaFest je festival, ki je znan po svoji raznoliki glasbeni ponudbi in izjemni atmosferi. Letošnje izdaje ne smete zamuditi, saj so na Zavodu za turizem Sv. Trojica pripravili izjemno bogat program, ki bo zadovoljil vse glasbene sladokusce. Na glavnem odru bodo Nina Pušlar, Žan Serčič, skupina Mi2 in Kvatropirci. Obiskovalce pa čakajo tudi gostje presenečenja!

Na festivalu lahko uživate v različnih glasbenih žanrih, vključno z rockom, popom, elektronsko glasbo, jazzom, rapom in še mnogimi drugimi. TrojicaFest spoštuje in zagotovi raznolikost, tako da boste našli nekaj, kar vam bo zagotovo všeč.

Poleg izjemne glasbe TrojicaFest poskrbi tudi za druge doživljajske aktivnosti. V času festivala je odprta Ulica okusov, kjer si lahko privoščite prigrizke in osvežilne napitke med nastopi. V samostanski kleti se odvija dogodek Vinska galerija in Kiblflajšfest, ki navdušujeta kulinarične navdušence, v kulturnem domu si lahko ogledate različne razstave, na Skriti terasi pa uživate ob elektronski vročici.

Vabimo vse obiskovalce, da se nam pridružite na TrojicaFestu, ne glede na starost ali glasbeni okus. Ta festival je namenjen vsem, ki želite preživeti čudovit dan ob dobri glasbi, sproščeni atmosferi in pozitivni energiji. Pripeljite svoje prijatelje, družino in uživajte v skupnem doživetju.

TrojicaFest bo letos potekal od četrtka 15. junija do nedelje 18. junija 2023, na Trojiškem trgu v Sv. Trojici. Vstopnine ni!

Dodaj komentar

Your email address will not be published.

Zadnje objave

VABILO NA DELAVNICO!

VABLJENI NA TROJICAFEST 2023

Okusite preprosto čudovite Slovenske gorice

Kategorije