Potujte po Goricah na 5 načinov

Na dveh ali štirih kolesih, na tleh ali v zraku – Slovenske gorice je vredno spoznati iz različnih perspektiv.

Slovenske gorice so gričevnat svet, ki omogoča enostavno raziskovanje. Z urejenimi transportnimi povezavami, spremljevalno infrastrukturo ter veliko zanimivostmi na dosegu roke boste vedno imeli občutek, da ste na podeželju, čeprav je urbano okolje samo streljaj stran.

Za tiste, ki gojite zdrav življenjski slog, priporočamo raziskovanje s kolesi ali E-kolesi, kjer bodo prikladne nadmorske višine predstavljale primeren izziv za vas.

Ljubitelji narave se boste že zgodaj zjutraj odpravili peš na pot z nahrbtnikom ter si privoščili malico s pogledom na bližnje jezero.

Vaši najmlajši bodo zagotovo veseli izleta z jahanjem konj čez gozdove in travnike, kjer jih bodo na stranpoteh spoznavali naravo.

Če ste radi samozadostni, vam bodo Slovenske gorice všeč prav zaradi miru in urejenih postajališč za avtodome, kjer se boste lahko dobro oskrbeli in si privoščili dan ali dva, da se malo razgibate.

Zagotovo je pogled iz zraka ena tistih perspektiv, ki vam najbolj požene kri po žilah. Malo adrenalina nikoli ne škodi in tudi zato bo polet čez Slovenske gorice nekaj posebnega.